វិធី​កែ​ខៃ​ម្ហូប​​​​ហឹរ​ជ្រុល និង​ប្រៃ​ជ្រុល​

  • 2016-05-23 18:25:38
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0

ចន្លោះមិនឃើញ

ម្ហូប​អាហារ​​​ធ្វើ​​សម្រាប់​ញ៉ាំ​គ្នា​​ច្រើន​​តែ​មាន​រសជាតិ​ហឹរ​ខ្លាំង ឬ​ប្រៃ​ខ្លាំង​ពេក​​អាច​ជា​បញ្ហា​​ពិបាក​ក្នុង​ការ​ទទួល​ទាន។ ​តែ​យ៉ាង​ណា​មិញ​អ្នក​អាច​មាន​វិធី​​ខែ​កៃ​វា​បាន! តាម​រយៈ​វិបសាយ​ចំណេះ​ដឹង​មួយ​ចំនួន​បាន​​របៀប​សាមញ្ញ​ៗ​​កែ​ខៃ​ម្ហូប​ទាំង​នោះ​​ដូច​​​​ខាង​ក្រោម​​​​​៖

 

 

*** កែ​ខៃ​ម្ហូប​ហឹរ​ជ្រុល

អ្នក​អាច​ច្នៃ​ម្ហូប​ចំណី​ហឹរ​ជ្រុល​ដោយ​​​គ្រាន់​តែ​បន្ថែម​ជាតិ​ផ្អែម​​ថែម​ពី​លើ​។ ឧទាហរណ៍ ​សម្រាប់​ការ​បំបាត់​ភាព​ហឹរ​​ក្នុង​ទឹក​ជ្រលក់​ ទឹក​ស៊ុប​ គ្រាន់​តែ​យក​យាអ៊ួរ​ (ទឹក​ដោះ​គោ​ជូរ​) ឬ​ប៊័រ​​ទឹក​ដោះ​គោ​១​ស្លាប​ព្រា​​ ទៅ​​កូរ​ក្នុង​​​ម្ហូប​ចំណី​បន្តិច​ នោះ​​អ្នក​នឹង​ឃើញ​ពី​ប្រសិទ្ធភាព។

 

 

***កែ​ខៃ​​អាហារ​ប្រៃ​ជ្រុល

ប្រសិន​បើ​​​ម្ហូប​អាហារ​ជា​​ប្រភេទ​សម្ល​ឬ​ស៊ុប​មាន​រស​ជាតិ​ប្រៃ​ខ្លាំង វិធី​ងាយ​ៗ​​គឺ​អ្នក​​គ្រាន់​តែ​​​​​​​​​​​​​​​សម្រិត​ទឹក​​ស៊ុប​​ឬ​សម្ល​ប្រៃ​នោះ​ចេញ​ខ្លះ រួច​ថែម​​​​​​​​ទឹក​ ទឹក​ស៊ុប​សាប​ ឬ​ទឹក​ដោះ​​គោ​ជំនួស​វិញ​ដោយ​អាស្រ័យ​លើ​​ម្ហូប​របស់​អ្នក​។ ក្រៅ​ពី​វិធី​​នោះ អ្នក​ក៏​អាច​បន្ថែម​​​សារជាតិ​ជូរ​​​ឬ​ផ្អែម​ក្នុង​ម្ហូប​ដើម្បី​កាត់​ជាតិ​​ប្រៃ​ផង​ដែរ ដោយ​​អ្នក​អាច​ថែម​ ប៉េង​ប៉ោះ​ហាន់​តូច​ៗ ឬ​ថែម​ទឹក​ឃ្មុំ​(ជំនួស​ស្ករ​ស) ៕

 

ចុចអាន៖  រឿង​ពិត​ដែល​មនុស្ស​ភាគ​ច្រើន​មិន​បាន​ដឹង​ពី​ប្លាស្ទិក​ពពុះ​ដ៏​ពេញ​និយម

 

ប្រែ​សម្រួល៖ មាន រតនា ប្រភព៖ alwaysorderdessert, food52, wikihow​​

​​​​​​​​​

​​