៣​មុខ​នេះ​ចម្អិន​ទៅ​វត្ត ដឹង​តែ​អេម!

  • 2016-09-27 20:46:37
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0

ចន្លោះមិនឃើញ

សម្ល​ការី និង​ឆា​មីសួ នៅ​តែ​ជា​មុខ​ម្ហូប​ពេញ​និយម​បំផុត​ជា​ចង្ហាន់​សម្រាប់​ទៅ​វត្ត។ តែ ប្រិយមិត្ត​ខ្លះ​ប្រាកដ​ជា​មិន​ចង់​ធ្វើ​ដដែលៗ​រាល់​ឆ្នាំ​នោះ​ទេ មែន​អត់?

 

ក្រុម​ការងារ Sabay បាន​ចម្រាញ់​យក​ម្ហូប ៣ មុខ​រស​ជាតិ​ឆ្ងាញ់ៗ​សម្រាប់​ប្រិយមិត្ត​អាច​សាកល្បង​ធ្វើ​ទៅ​វត្ត​បាន។ ចង់​ដឹង​ថា ញាំ​ស្វាយ​ខ្ចី​ត្រី​ឆ្អើរ ត្រី​ប្រម៉ា​សាច់​ជ្រូក​ចិញ្ច្រាំ​ចៀន និង​ស្ងោរ​ជ្រក់​មាន់​ត្រយូង​ចេក មាន​រូប​មន្ត​ចម្អិន​យ៉ាង​ណា​ខ្លះ សូម​មើល​វីដេអូ​ខាង​ក្រោម៖

 

 

កុំ​ភ្លេច​សាកល្បង​ណា៎! សល់​តែ​ប៉ុន្មាន​ថ្ងៃ​ទៀត​ប៉ុណ្ណោះ ថ្ងៃ​បិណ្ឌ​ធំ ឬ​ថ្ងៃ​ភ្ជុំ​បិណ្ឌ នឹង​មក​ដល់​ហើយ៕

 

 

 

អត្ថបទពេញនិយម