ជំនាញមើលទុរេន ហង្ស ម៉ារីនី បែរជាត្រូវបានអញ្ជើញធ្វើជាអ្នកវាយតម្លៃអាហារ
- 2017-05-21 04:15:39
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
ជំនាញមើលទុរេន ហង្ស ម៉ារីនី បែរជាត្រូវបានអញ្ជើញធ្វើជាអ្នកវាយតម្លៃអាហារ
ចន្លោះមិនឃើញ
ម្សិលមិញនេះ ពីធីការនីរាងតូចច្រឡឹង ហង្ស ម៉ារីនី បានក្លាយជាអ្នកវាយតម្លៃ អាហារដែលទើបបន្ថែមថ្មីមួយប្រភេទ គឺ បឺហ្គឺ នៅហាងការ៉េម Honeytree ដែលមានទីតាំងនៅជិត TK Avenue ។
មិនមែនជាអ្នកជំនាញខាងអាហារ តែអ្នកវាយតម្លៃ បឺហ្គឺ រូបនេះលើកឡើងថា៖ "សម្រាប់ខ្ញុំដោយសារខ្ញុំធ្លាប់មានភោជនីយដ្ឋានផ្ទាល់ខ្លួន ហើយខ្ញុំក៏ចូលចិត្តធ្វើម្ហូបដែរ ដូច្នេះខ្ញុំដឹងច្រើនពីអាហារ"
ម្យ៉ាងទៀត ម៉ារីនី អះអាងថា ថ្មីៗនេះនាងទើបតែបើកអាជីវកម្មលក់ទុរេន ហើយនាងអាចពិនិត្យទុរេនដឹងថាល្អ ឬមិនល្អបានដោយគ្រាន់គោះសម្បកវាតែប៉ុណ្ណោះ ដូច្នេះគ្រាន់តែវាយតម្លៃអាហារប៉ុណ្ណឹងមិនមែនជាបញ្ហាទេសម្រាប់នាង។