អត់ពិបាកទេ! នេះវិធីធ្វើការ៉ែមរសជាតិត្រាវ ឈ្ងុយឈ្ងប់ជាប់ចិត្ត

  • 2023-08-23 02:35:31
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0

ចន្លោះមិនឃើញ

នរណាខ្លះចូលចិត្តញ៉ាំត្រាវ? ហេហេ និយាយលេងទេ ។ ជាទូទៅ ការ៉េមរសជាតិត្រាវ ពិតជាពេញនិយមដោយសារតែរសជាតិរបស់វាផ្អែមឆ្ងាញ់ ញ៉ាំមិនទ្រលាន់និងបង្កើនឱជារសឆ្ងាញ់ពេញមាត់។ បើខែក្តៅវិញ កាន់តែពិសេសបើបានញ៉ាំការ៉ែមផ្អែមដែលធ្វើដោយខ្លួនឯង។

យ៉ាងណាក្តី សម្រាប់អ្នកដែលចង់ហូបការ៉េមត្រាវដោយចង់បញ្ចេញស្នាដៃធ្វើដោយខ្លួនឯងនៅផ្ទះ លែងជារឿងពិបាកទៀតហើយ។ ​ថ្ងៃនេះ Sabay នឹងបង្ហាញពីរបៀបធ្វើសម្រាប់អ្នកដែលចង់សាកល្បងធ្វើដោយខ្លួនឯងនៅផ្ទះបាន។

គ្រឿងផ្សំងាយៗមាន៖

-ត្រាវ ៣៥០ ក្រាម

-ទឹកដោះគោខាប់ ២០០ក្រាម

-វីបភីងគ្រីម ២៥០ក្រាម

សម្រាប់របៀបធ្វើយ៉ាងណា អ្នកទាំងអស់គ្នាអាចទស្សនាវីដេអូខាងក្រោមបាន៖

អត្ថបទ៖ លឹម សុនា