អត់ពិបាកទេ! នេះវិធីធ្វើការ៉ែមរសជាតិត្រាវ ឈ្ងុយឈ្ងប់ជាប់ចិត្ត
- 2023-08-23 02:35:31
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
អត់ពិបាកទេ! នេះវិធីធ្វើការ៉ែមរសជាតិត្រាវ ឈ្ងុយឈ្ងប់ជាប់ចិត្ត
ចន្លោះមិនឃើញ
នរណាខ្លះចូលចិត្តញ៉ាំត្រាវ? ហេហេ និយាយលេងទេ ។ ជាទូទៅ ការ៉េមរសជាតិត្រាវ ពិតជាពេញនិយមដោយសារតែរសជាតិរបស់វាផ្អែមឆ្ងាញ់ ញ៉ាំមិនទ្រលាន់និងបង្កើនឱជារសឆ្ងាញ់ពេញមាត់។ បើខែក្តៅវិញ កាន់តែពិសេសបើបានញ៉ាំការ៉ែមផ្អែមដែលធ្វើដោយខ្លួនឯង។
យ៉ាងណាក្តី សម្រាប់អ្នកដែលចង់ហូបការ៉េមត្រាវដោយចង់បញ្ចេញស្នាដៃធ្វើដោយខ្លួនឯងនៅផ្ទះ លែងជារឿងពិបាកទៀតហើយ។ ថ្ងៃនេះ Sabay នឹងបង្ហាញពីរបៀបធ្វើសម្រាប់អ្នកដែលចង់សាកល្បងធ្វើដោយខ្លួនឯងនៅផ្ទះបាន។
គ្រឿងផ្សំងាយៗមាន៖
-ត្រាវ ៣៥០ ក្រាម
-ទឹកដោះគោខាប់ ២០០ក្រាម
-វីបភីងគ្រីម ២៥០ក្រាម
សម្រាប់របៀបធ្វើយ៉ាងណា អ្នកទាំងអស់គ្នាអាចទស្សនាវីដេអូខាងក្រោមបាន៖