មី​បំពង​គ្រឿង​សមុទ្រ​ បើ​បាន​ញ៉ាំ ដឹង​តែ​ញ៉ាម

  • 2015-09-12 16:28:18
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0

ចន្លោះមិនឃើញ

ស្ត្រី​មេផ្ទះ​ភាគ​ច្រើន​បើ​ចង់​ញ៉ាំ​ម្ហូប​ប្រភេទ​នេះ​គ្រាន់​ឆា​មី​ដែល​នៅ​ទន់​ធម្មតា​ជា​មួយ​នឹង​គ្រឿង​សមុទ្រ​ធម្មតា​តែ​ប៉ុណ្ណោះ។ ប៉ុន្តែ​លើក​នេះ​ទំព័រ​ម្ហូប Sabay សូម​បង្ហាញ​ជូន​មុខ​ម្ហូប​ថ្មី​មួយ​ទៀត​គឺ​ស្រដៀង​ទៅ​នឹង​មី​ឆា​គ្រឿង​សមុទ្រ​ធម្មតា​ដែរ គ្រាន់​តែ​យក​មី​គីឡូ​ទៅ​បំពង​ឲ្យ​ស្រួយ​សិន​រួច​យក​ទៅ​ត្រលប់​ជា​មួយ​សម្ល​ដែល​បាន​ឆា​ហើយ​ជា​ស្រេច មាន​ឈ្មោះ​ថា "មី​បំពង​គ្រឿង​សមុទ្រ​"

 

 

ចំណុច​សំខាន់​របស់​មុខ​ម្ហូប​មួយ​នេះ​គឺ​ត្រង់​ថា មី​នៅ​ស្រួយ​ឈ្ងុយ​ឆ្ងាញ់ ថែម​ទាំង​រសជាតិ​ហឹរ​ជូរ​អែម​ឆ្ងាញ់​ប្លែក​តែ​ម្ដង។ ធ្លាប់​ភ្លក់​រសជាតិ​បែប​នេះ​ដែរ​អត់? បើ​នៅ សាកល្បង​ធ្វើ​ទាំងអស់​គ្នា​ណា​សម្រាប់​ចុង​សប្ដាហ៍​នេះ! សូម​មើល​​វីដេអូ​ពីរបៀប​ធ្វើ៖

 

អត្ថបទ៖ សុខ​អូន

អត្ថបទពេញនិយម
អត្ថបទថ្មី