មីបំពងគ្រឿងសមុទ្រ បើបានញ៉ាំ ដឹងតែញ៉ាម
- 2015-09-12 16:28:18
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
មីបំពងគ្រឿងសមុទ្រ បើបានញ៉ាំ ដឹងតែញ៉ាម
ចន្លោះមិនឃើញ
ស្ត្រីមេផ្ទះភាគច្រើនបើចង់ញ៉ាំម្ហូបប្រភេទនេះគ្រាន់ឆាមីដែលនៅទន់ធម្មតាជាមួយនឹងគ្រឿងសមុទ្រធម្មតាតែប៉ុណ្ណោះ។ ប៉ុន្តែលើកនេះទំព័រម្ហូប Sabay សូមបង្ហាញជូនមុខម្ហូបថ្មីមួយទៀតគឺស្រដៀងទៅនឹងមីឆាគ្រឿងសមុទ្រធម្មតាដែរ គ្រាន់តែយកមីគីឡូទៅបំពងឲ្យស្រួយសិនរួចយកទៅត្រលប់ជាមួយសម្លដែលបានឆាហើយជាស្រេច មានឈ្មោះថា "មីបំពងគ្រឿងសមុទ្រ" ។
ចំណុចសំខាន់របស់មុខម្ហូបមួយនេះគឺត្រង់ថា មីនៅស្រួយឈ្ងុយឆ្ងាញ់ ថែមទាំងរសជាតិហឹរជូរអែមឆ្ងាញ់ប្លែកតែម្ដង។ ធ្លាប់ភ្លក់រសជាតិបែបនេះដែរអត់? បើនៅ សាកល្បងធ្វើទាំងអស់គ្នាណាសម្រាប់ចុងសប្ដាហ៍នេះ! សូមមើលវីដេអូពីរបៀបធ្វើ៖
អត្ថបទ៖ សុខអូន