រំដួលលិចទឹកបង្ហាញរបៀបធ្វើម្ហូបខ្មែរពិសេស "សម្លម្ជូរផ្សិតបុកកាពិ"
- 2015-11-07 17:55:10
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
រំដួលលិចទឹកបង្ហាញរបៀបធ្វើម្ហូបខ្មែរពិសេស "សម្លម្ជូរផ្សិតបុកកាពិ"
ចន្លោះមិនឃើញ
មុខម្ហូបថ្ងៃនេះខុសពីសប្ដាហ៍មុនៗបន្តិច ដោយសារជាម្ហូបដែលស្ត្រីមេផ្ទះភាគច្រើនកម្របានឮឈ្មោះម្ហូប ប៉ុន្តែវាជាមុខម្ហូបខ្មែរដែលមានតាំងពីយូរមកហើយ។ កាន់តែពិសេស ម្ហូបមួយមុខនេះបង្ហាញដោយផ្ទាល់ពីលោក ដាដា ដែលប្រិយមិត្តធ្លាប់ស្គាល់ជា"រំដួលលិចទឹក" នោះ ។
"សម្លម្ជូរផ្សិតបុកកាពិ" នេះបើនិយាយពីរសជាតិវិញគឺស្រដៀងទៅនឹងសម្លម្ជូរបន្តិច សម្លតុងយ៉ាំបន្តិច គ្រាន់តែប្រើជាមួយនឹងកាពិទៅវិញ ដោយមានរសជាតិរាងជូរផង ផ្អែមផង។ បើបានញ៉ាំហើយគឺចង់ញ៉ាំម្ដងទៀតចាប់មាត់តែម្ដង។
ចង់ចេះធ្វើម្ហូបពិសេសនេះដែរអត់? សូមមើលវីដេអូពីរបៀបធ្វើ និងគ្រឿងផ្សំ៖
កុំភ្លេចសាកល្បងធ្វើនៅផ្ទះដោយខ្លួនឯងណា៎!
អត្ថបទ៖ សុខអូន