សណ្ឋាគារ Raffles Hotel Le Royal សូមស្វាគមន៍មេចុងភៅលំដាប់ផ្កាយ 2 Michelin Stephane Carrade

  • 2024-05-08 06:49:17
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0

ចន្លោះមិនឃើញ

កាលពីថ្ងៃទី៦ ខែឧសភា ឆ្នាំ២០២៤ សណ្ឋាគារ Raffles Hotel Le Royal ដែលជាសណ្ឋាគារកេរតដំណែលដ៏ប្រណិតក្នុងរាជធានី ទឹកដីកម្ពុជា នឹងស្វាគមន៍មេចុងភៅជនជាតិបារាំង Stephane Carrade មកពី Le Skiff Club ភោជនីយដ្ឋានលំដាប់ផ្កាយ២ Michelin សម្រាប់អាហារដ៏ពិសេសនៅចុងខែនេះ។ .

មេចុងភៅ Stephane ដែល MICHELIN Guide មានប្រសាសន៍ថាជា៖ “ប្រធានក្រុមដែលមានទេពកោសល្យ និងជំនាញ… ដែលរួមបញ្ចូលគ្នានូវភាពប៉ិនប្រសប់” នឹងបម្រើអាហារពេលល្ងាច និងអាហារថ្ងៃត្រង់ប្លែកៗនៅភោជនីយដ្ឋាន Le Royal នៅថ្ងៃទី ២៩, ៣០ និង ៣១ ខែឧសភា។ អាហារទាំងនេះបង្ហាញពីភាពជាដៃគូផ្តាច់មុខជាមួយ Louis XIII ដែលជាស្រាដ៏ប្រណីត។

អាហារ​ពេល​ល្ងាច​ចាប់​ពី​ម៉ោង ៦:៣០ ល្ងាច។ រហូតដល់ម៉ោង ៩:៣០ យប់ មានតម្លៃ ៩៨++ដុល្លារ ចំណែកអាហារថ្ងៃត្រង់ បម្រើចាប់ពីម៉ោង ១២ យប់។ រហូតដល់ម៉ោង ៣ រសៀល មានតម្លៃ ៤៨ ++ ដុល្លារ ជាមួយនឹងស្រាក្រឡុកញ៉ាំបានមួយសេរី និងរសជាតិពិសេសរបស់ Louis XIII ។ (ការកក់ទុកមុនត្រូវបានណែនាំ)

“ភ្ញៀវសណ្ឋាគាររបស់យើង និងអ្នករស់នៅក្នុងទីក្រុងភ្នំពេញ កាន់តែចាប់អារម្មណ៍ជាមួយសណ្ឋាគារ Raffles Hotel Le Royal សម្រាប់បទពិសោធន៍នៃការទទួលទានអាហារដ៏ឆ្ងាញ់អស្ចារ្យបំផុតរបស់កម្ពុជា។ មេចុងភៅ Stephane ជាមួយនឹង Michelin ដែលអ្នកទាំងពីរ សន្យាថាផ្ដល់ជូនអាហារឆ្ងាញ់ៗនៅក្នុងពិភពដ៏ពិសេសនៃរសជាតិចម្រាញ់ជាពិសេស"។ នេះជាអ្វីដែល Dennis de Groot អ្នកគ្រប់គ្រងទូទៅ Raffles Hotel Le Royal បាននិយាយ។

MICHELIN សរសើរម្ហូប "ការរីកចំរើនដ៏គួរឱ្យរីករាយ" របស់ Le Skiff Club ដោយហៅថាជា "ការប្រារព្ធពិធីដ៏អស្ចារ្យនៃតំបន់ Aquitaine ភាគនិរតីនៃប្រទេសបារាំង" ។ ភោជនីយដ្ឋាននេះមានទីតាំងនៅក្នុងសណ្ឋាគារ Basque ឆ្នាំ ១៩៣០ ដែលត្រូវបានរចនាឡើងវិញដោយ Philippe Starck។ មេចុងភៅ Stephane បានធ្វើការជាមួយអ្នកផលិតក្នុងតំបន់តូចៗ ដើម្បីទទួលបានគ្រឿងផ្សំពិសេសៗ និងសាច់ក្នុងស្រុកដែលមានគុណភាពខ្ពស់បំផុត ព្រមទាំងផលិតផលល្អៗផងដែរ។

សណ្ឋាគារ Raffles Hotel Le Royal បានបង្កើនការទទួលទានអាហារឆ្ងាញ់ៗនៅក្នុងទីក្រុងភ្នំពេញកាលពីឆ្នាំមុន ជាមួយនឹងបទពិសោធន៍ធ្វើម្ហូបដ៏អស្ចារ្យជាបន្តបន្ទាប់ ដែលមានមេចុងភៅដែលមានប្រវត្តិអស្ចារ្យ Michelin រួមទាំងមេចុងភៅ Nicolas Isnard ក្នុងខែមេសា ចុងភៅ Martin Simolka ក្នុងខែមីនា និងចុងភៅ Pascal Favre d' Anne ចុងភៅ Thierry Drapeau និង ចុងភៅវៀតណាម Sakal Phoeung កាលពីឆ្នាំមុន។

សម្រាប់ការសាកសួរព័ត៌មានបន្ថែម និងការកក់ទុកសម្រាប់កម្មវិធីទទួលទានអាហាដ៏ប្លែករបស់ចុងភៅ Stephane នៅសណ្ឋាគារ Raffles Hotel Le Royal សូមទាក់ទងសណ្ឋាគារតាមរយៈ

លេខទូរស័ព្ទ៖ ០២៣ ៩៨១ ៨៨៨

ឬអ៊ីមែល៖ dining.leroyal@raffles.com

ឬចូលទៅកាន់គេហទំព័រ www.raffles.com/phnom-penhwww.raffles.com/phnom-penh

អត្ថបទថ្មី