ថ្ងៃ​នេះ​សាក​ប្រហុក​អ្នក​ម៉ែ​ផ្ញើ​ពី​ខេត្ត​ម្ដង​មើល៍!

  • 2015-08-14 17:44:34
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0

ចន្លោះមិនឃើញ

ឲ្យ​តែ​ដល់​ម៉ោង​ទៅ​ផ្សារ​ម្ដងៗ​ពិបាក និង​ ឈឺ​ក្បាល​ណាស់​មែន​ទេ​ ស្ត្រី​មេផ្ទះ​ទាំងអស់​? ព្រោះ​មិន​ដឹង​ថា ​ត្រូវ​ធ្វើ​ម្ហូប​អ្វី? ថ្ងៃ​នេះ Sabay​ សូម​ណែ​នាំ និង​បង្ហាញ​ពី​របៀប​ធ្វើ​មុខ​ម្ហូប​ខ្មែរ​មួយ​មុខ ​ធានា​ថា ​ប្លែក​មាត់​ឆ្ងាញ់​មិន​អាច​បំភ្លេច​បាន​ នោះ​គឺ​ប្រហុក​ចិញ្ច្រាំ​សាច់​ជ្រូក​ចំហុយ។

 

គ្រាន់​តែ​លឺ​ឈ្មោះ​មុខ​ម្ហូប​នេះ ​នរណាៗ​ក៏​ចេះ​ធ្វើ​ហើយ​ចូលចិត្ត​ញ៉ាំ​ដែរ។ ប៉ុន្តែ​អ្វី​ដែល​ពិសេស ហើយ​ឆ្ងាញ់​​ប្លែក​នោះ ​គឺ​ប្រហុក​ដែល​អ្នក​ម៉ែ​ផ្ញើ​ពី​ខេត្ត​ឲ្យ គ្មាន​ជាតិ​គីមី មាន​ក្លិន​ឈ្ងុយ ហើយ​ថែម​ទាំង​មាន​អនាម័យ និង ​ពោរពេញ​ដោយ​ក្ដី​ស្រលាញ់​ពី​ម្ដាយ​ផង​ដែរ ។

 

 

ម្ដងម្កាល សាក​ផ្លាស់​ប្ដូរ​មុខ​ម្ហូប​ពី​អាហារ​បែប​អឺរ៉ុប ឬ​ក៏​ជប៉ុន កូរ៉េ មក​ម្ហូប​ខ្មែរ​សាមញ្ញៗ ងាយ​ស្រួល​ធ្វើ​ ​ឆ្ងាញ់​ពិសា​ ថែម​ចំណាយ​អស់​ថវិកា​តិច​ទៀត។

 

មុខ​ម្ហូប​ប្រហុក​ចិញ្ច្រាំ​សាច់​ជ្រូក​ចំហុយ មួយ​មុខ​នេះ ស្ត្រី​មេផ្ទះ​​ក៏​រក​អន្លក់ បន្ថែម​​ដែល​មាន​ដាំ​ក្នុង​បរិវេណ​ផ្ទះ ដូច​ជា ​ត្រសក់ ត្រប់ ត្រកួន ពពាយ ម្ទេស គឺ ជាការស្រេច។

 

 

 
 

ចង់​ដឹង​ពី​របៀប​ធ្វើ និង ​គួរ​ឲ្យ​ចង់​ញ៉ាំ​ប៉ុណ្ណា​នោះ​ សូម​មើល​វីដេអូ​ខាង​ក្រោម​នេះ៖

  https://www.youtube.com/watch?v=489DWhhRyUo&feature=youtu.be

 

ចង់ដឹងពីរបៀបធ្វើម្ហូបផ្សេងៗទៀត សូមចុចទីនេះ...

 

អត្ថបទ៖ សុខ​អូន

អត្ថបទពេញនិយម
អត្ថបទថ្មី