ធ្វើ​បបរ​ហូប​លេង​ៗ​នៅ​ផ្ទះ បែក​គំនិត​បើក​លក់​ខ្លួន​ឯង​ពង្រីក​បាន​សា​ខា​ ៤ ចំណូល​រាប់​រយ​ដុល្លារ

  • 2015-08-07 23:42:03
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0

ចន្លោះមិនឃើញ

បបរ​មាន់​ស្រែ​ ដែល​គ្រួសារ​មួយ​តែង​អង្គុយ​ហូប​ជុំ​ៗ​គ្នា​លេង​នៅ​ផ្ទះ ស្រាប់​តែ​ទទួល​ការ​គាំ​ទ្រ​ខ្លាំង​រហូត​ពង្រីក​បាន ​៤​ សាខា ​បន្ត​បន្ទាប់ ក្រោយ​ទើប​បើក​លក់​បាន ​៣​ ខែ ​ប៉ុណ្ណោះ។  

ក្នុង​ហាង​មាន​តម្រៀប​តុ​ឈើ​និង​កៅអី​ត្រៀប​ត្រា ថ្វី​ត្បិត​តែ​វា​មិនមែន​ជា​ហាង​លំដាប់​ផ្កាយ​យ៉ាង​ណា​ក៏​ដោយ ក៏​វា​ខុស​ប្លែក​ឆ្ងាយ​ពី​រទេះ​រុញ​លក់​បបរ​តាម​ចិញ្ចើម​ផ្លូវ​ដទៃ​ទៀត​ ដែល​ទទួល​ការ​ពេញ​និយម​ខ្លាំង​សម្រាប់​​ជា​អាហារ​សម្រន់​ពី​ប្រជាជន​ខ្មែរ។

 

 

 

បបរ​គ្រឿង​មាន់​ស្រែ​លាយ​ប្រហិត​ត្រី បូក​ផ្សំ​នឹង​ជី​រួម​ទាំង​សណ្ដែក​បណ្ដុះ​ជា​បន្លែ​សរីរាង្គ ដែល​ម្ចាស់​ហាង​បាន​អះ​អាង និង​ មិន​ប្រើ​ប៊ីចេង​ធ្វើ​ឲ្យ​អ្នក​ចូល​ទទួល​ទាន​បបរ​នេះ​រួច លាន់​មាត់​សរសើរ​ថា​ឆ្ងាញ់។​  

លោក​ សង្វារ សំ​កុល ប្រធាន​គ្រប់​គ្រង​ទូ​ទៅ​ហាង​បបរ​មាន់​ស្រែ​ខាង​លើ​នេះ បាន​ប្រាប់ Sabay ថា​ ដំបូង​ឡើយ ម្ដាយ​ក្មេក​លោក​គ្រាន់​តែ​ធ្វើ​ហូប​លេង​ៗ​ជាមួយ​ក្រុម​គ្រួសារ​ប៉ុណ្ណោះ តែ​ដោយ​ម្នាក់​ៗ​រួម​ទាំង​អ្នក​ជិត​ខាង​លាន់​មាត់​ថា ​ឆ្ងាញ់ ក៏​សហការ​គ្នា​បើក​ហាង​បបរ ​២៥០០​ រៀល ​តែ​ម្ដង​ទៅ។  

ហាង​បបរ​នេះ​ទើប​បើក​បាន​៣​ខែ​ប៉ុណ្ណោះ តែ​ទទួល​ការ​គាំ​ទ្រ​ខ្លាំង​រហូត​មាន​គេ​សុំ​សិទ្ធ​ទិញ Franchise បន្ត​ទៅ​បើក​លក់​នៅ​សៀម​រាប​ផង​ដែរ។ ម្ចាស់​ហាង​ដែល​ចាយ​ទុន​អស់ ​២០ ០០០ ដុល្លារ ពង្រីក​សា​ខា​ទី​៤​នៅ​ក្បែរ​ស្តុប TK ដែល​ជា​មធ្យម​រក​ចំណូល​បាន ៦០០-៧០០$ ក្នុង​មួយ​ថ្ងៃ ប្រាប់​ថា កន្លង​មក​លោក​ធ្លាប់​ធ្វើ​ការ​ឲ្យ​គេ និង ​បើក​អាជីវកម្ម​ជា​ច្រើន​តែ​បរាជ័យ។ ដោយ​ឡែក​ហាង​បបរ​នេះ​ជា​ជំនួញ​ជោគ​ជ័យ​មួយ​សម្រាប់​លោក ​ព្រោះ​ហាង​នេះ​មិន​ត្រឹម​ផ្ដល់​រសជាតិ​បបរ​ឈ្ងុយ​ឆ្ងាញ់​ដល់​អ្នក​ហូប​ទេ តែ​ផ្ដល់​នូវ​អនាម័យ សេវាកម្ម រួម​ទាំង​បរិយាកាស​ល្អ​ផង​ដែរ។  

ហាង​បបរ​មាន់​ស្រែ​មាន​៤​សាខា ដែល​សា​ខា​ទី​១​នៅ​ផ្សា​កណ្ដាល ​​​​ សា​ខា​ទី​២​នៅ​ទល់​មុខ​សាកលវិទ្យាល័យ​បៀល​ប្រាយ ទី​៣​នៅ​ទល់​មុខ IFL និង​ សាខា​ទី​៤ ក្បែរ​ស្តុប TK៕

 

 

លោក​ សង្វារ សំ​កុល

 

 

 

 

សូមអាន ៖ ​  មក​លេង​កំពត កុំ​ភ្លេច​ទា​ចៀន​ ស្រុក​ឈូក

 

 

 

អត្ថបទ៖ លឹម សុ​នា

អត្ថបទថ្មី