តោះ! រៀនធ្វើបបរសណ្ដែកលឿង ឬតៅស្រ៊ាន់ តាមវីដេអូងាយៗ
- 2016-03-03 22:33:29
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
តោះ! រៀនធ្វើបបរសណ្ដែកលឿង ឬតៅស្រ៊ាន់ តាមវីដេអូងាយៗ
ចន្លោះមិនឃើញ
អ្នកអាចក្រឡេកឃើញតាមផ្លូវមានគេរុញរទេះលក់ បបរសណ្ដែកលឿង ឬគេច្រើនហៅថា តៅស្រ៊ាន់ ដែលជាបង្អែមពេញនិយមមួយប្រភេទ ជាពិសេសគេចូលចិត្តញ៉ាំវាជាមួយនំ ឆាខ្វៃ។ ជាមួយគ្រឿងផ្សំងាយស្រួលរកទិញ និងងាយធ្វើ អ្នកអាចអនុវត្តតាមវិធីងាយៗខាងក្រោមនេះដោយខ្លួនឯង៖
គ្រឿងផ្សំ៖
វិធីធ្វើ៖
លាងសណ្ដែកលឿងឲ្យស្អាត រួចដាក់ត្រាំទឹកក្តៅឧណ្ហៗរយៈពេលពីរម៉ោង។ ត្រាំរួចច្រោះទឹកចេញ យកសណ្ដែកទៅដាក់ចំហុយរយៈ២០នាទីរហូតដល់ឆ្អិន ទុកឲ្យត្រជាក់។
ដាក់ដាំទឹក១ពែងកន្លះ ឲ្យពុះលាយស្ករស កូរឲ្យសព្វ។ លាយម្សៅដំឡូងមីនឹងទឹកកន្លះពែង រួចយកចាក់ចូលទឹកស្ករ កូរឲ្យសព្វ។ យកសណ្ដែកស្ងោរហើយមកចាក់ចូល កូរឲ្យសព្វ និងទុកឲ្យពុះ។
យកអំបិលចាក់លាយជាមួយខ្ទិះដូង កូរឲ្យរលាយសព្វ។
ដួសបបរសណ្ដែកដាក់ចានរួចថែមទឹកខ្ទិះដូងកូរអំបិលពីលើ នោះអ្នកនឹងបានបបរសណ្ដែកឈ្ងុយឆ្ងាញ់ បើមាននំឆាខ្វៃទៀតនោះកាន់តែពិសេស៕
ប្រែសម្រួល៖ មាន រតនា ប្រភព៖ whatrecipe