រូបមន្តធ្វើបាយឆាបែបចិនដោយខ្លួនឯង មិនចាញ់ចុងភៅ
- 2016-05-05 19:04:43
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
រូបមន្តធ្វើបាយឆាបែបចិនដោយខ្លួនឯង មិនចាញ់ចុងភៅ
ចន្លោះមិនឃើញ
បាយឆាជាអាហារហូបងាយចម្អិន រហ័ស និងចំណាយលុយសមរម្យសម្រាប់ធ្វើ។ អ្នកប្រហែលជាបានភ្លក់រសជាតិបាយឆាតាមហាងអាហារមួយចំនួន ឬពេលហូបម្ហូបការតែងមានបាយឆាផងដែរ។ សម្រាប់ថ្ងៃនេះអ្នកអាចរៀនធ្វើវាដោយខ្លួនឯងដូចខាងក្រោម តាមរូបមន្តបាយឆាបែបចិនមិនចាញ់ស្នាដៃចុងភៅប៉ុន្មានទេ៖
រូបមន្តគ្រឿង៖
របៀបចម្អិន៖
ដាក់ខ្ទះឲ្យក្ដៅដោយពុំចាំបាច់ចាក់ប្រេងឆាចូល រួចដាក់សាច់ក្រកត្រលប់ឲ្យសព្វឆ្អិនក្រៀមល្មម រួចដាក់បន្លែ ពោត ការ៉ុត និងសណ្ដែកបារាំងចូលឆាត្រលប់ឲ្យសព្វ។
ដាក់បាយឆ្អិនស្រាប់ចូល រួចដាក់ស៊ុតពីរគ្រាប់ចូលច្របល់ឲ្យសព្វ។
ដាក់ទឹកគ្រឿងចូល ដាក់ស្លឹកខ្ទឹមហាន់ចូល ឆាត្រលប់ប្រហែល៣នាទីឆ្អិន ដួសដាក់ចានអ្នកនឹងបានបាយឆាបែបចិន១ចានមិនចាញ់ស្នាដៃចុងភៅ៕
ចុចអាន៖ ងាយៗ រៀនធ្វើបាយកូរ៉េ Bibimbap
ប្រែសម្រួល៖ មាន រតនា ប្រភព៖ FoodTuby Recipes