រៀនធ្វើនំភីហ្សាខ្នាតតូចតាមរសជាតិចូលចិត្ត ដោយខ្លួនឯង
- 2016-05-19 21:06:18
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
រៀនធ្វើនំភីហ្សាខ្នាតតូចតាមរសជាតិចូលចិត្ត ដោយខ្លួនឯង
ចន្លោះមិនឃើញ
នំភីហ្សាជាចំណីអាហារមានប្រភពមកពីប្រទេសអ៊ីតាលីមួយដែលមនុស្សជាច្រើនលើពិភពលោកនិយមចូលចិត្តទិញញ៉ាំតាមហាងអាហារនានា។ យ៉ាងណាមិញ ពេលមានកម្មវិធីជប់លៀងផ្សេងៗជាមួយបងប្អូន ឬមិត្តភ័ក្ដិ អ្នកក៏អាចសាកល្បងធ្វើវាដោយមានថែមរសជាតិទៅតាមចំណង់ចំណូលចិត្ត ដោយរៀនពីវិធីងាយៗខាងក្រោមនេះ៖
គ្រឿងផ្សំទឹកជ្រលក់៖
គ្រឿងបន្ថែមរសជាតិពីលើ៖ *សម្រាប់គ្រឿងបន្ថែមរសជាតិពីលើអ្នកអាចរើសយកប្រភេទសាច់ ឬបន្លែតាមដែលអ្នកចូលចិត្ត ឧទាហរណ៍៖
របៀបធ្វើនំ៖ - ដាក់លាយម្សៅធ្វើនំ ជាមួយអំបិល ស្ករស មេដំបែ កូរឲ្យសព្វ រួចចាក់ប្រេងអូលីវចំនួន៣ស្លាបព្រាបាយចូលនិងកូរច្របល់ឲ្យសព្វ និងចាក់ទឹកបន្តិចចូលច្របាច់ឲ្យសព្វ (ឲ្យម្សៅឡើងស្អិតចូលគ្នា) ។
របៀបធ្វើទឹកជ្រលក់៖
របៀបធ្វើគ្រឿងបន្ថែមរសជាតិ៖ - យកសាច់ជ្រូកច្របល់ជាមួយម្រេច ឲ្យសព្វរួចលុញៗជាដុំតូចៗ។
របៀបចម្អិនជានំភីហ្សា៖
យកម្សៅដែលបានផ្អាប់ទុកមួយម៉ោងរួច មកវាយជារាងមូលសំប៉ែតតាមការពេញចិត្ត រួចយកវាដាក់ក្នុងថាសមួយដែលមានចាក់ប្រេងបន្តិចគ្របទុករយៈពេល១០នាទី។
យកនំមកថែមគ្រឿងពីលើដោយរោយឈីស ស្រូបទឹកជ្រលក់ រួចដាក់សាច់ជ្រូកចិញ្ច្រាំដដែលបានពូតជាដុំតូចៗ ដាក់ម្ទេសប្លោកបៃតងហាន់រួច។ រៀបចំរួចរោយឈីសពីលើបន្ថែម រួចយកនំភីហ្សាទៅដុតចម្អិនក្នុងកម្ដៅប្រមាណ២៣០អង្សាសេ រយៈពេលប្រហែល២៥នាទី អ្នកនឹងបានភីហ្សាក្លិនឈ្ងុយឆ្ងាញ់មួយ។ តោះ!សាកថ្វីដៃខ្លួនឯងមើល រសជាតិយ៉ាងណាដែរ?
ចុចអាន៖ នរណាខ្លះចូលចិត្ត ប៊្លូម៉ាការីតា? ពេលនេះអ្នកអាចធ្វើញ៉ាំខ្លួនឯងយ៉ាងងាយ!
ប្រែសម្រួល៖ មាន រតនា ប្រភព៖ stepByStepChannel