តិចនិកដុតមាន់ភ្នក់ភ្លើងចំបើងរបស់អ្នកព្រៃវែង ឆ្ងាញ់ដល់លិឍដៃ! (វីដេអូ)
- 2017-05-31 01:37:11
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
តិចនិកដុតមាន់ភ្នក់ភ្លើងចំបើងរបស់អ្នកព្រៃវែង ឆ្ងាញ់ដល់លិឍដៃ! (វីដេអូ)
ចន្លោះមិនឃើញ
អ្នកភ្នំពេញ និងតាមបណ្ដាខេត្តនានាប្រហែលធ្លាប់តែដុតមាន់តាមវិធីធម្មតា ដូចជាដុតត្រយ៉ូងចេក ដុតកូកា ដុតត្រកួនអីហ្នឹងមើលទៅ។ ប៉ុន្តែសម្រាប់អ្នកភូមិពោធិ៍ ខេត្តព្រៃវែងវិញ មានតិចនិកដុតមាន់ពិសេស ដែលអាចឱ្យមាន់មានរសជាតិឆ្ងាញ់ ប្លែកពីវិធីសាស្ត្រដទៃ។
តាមការចុះផ្ទាល់របស់ក្រុមការងារ៣០ដេលី បានថតយកសកម្មភាព និងវិធីសាស្ត្រនៃការដុតមាន់ចំបើងនេះតាំងពីដើមដល់ចប់ ហើយវីដេអូមួយនេះមានអ្នកចូលទស្សនាដល់ទៅជាង១លានដងឯណោះ។
ចង់ដឹងអត់ថា តិចនិកដុតមាន់ចំបើងនេះមានរូបមន្តនិងវិធីធ្វើយ៉ាងណាខ្លះ សូមតាមដានទាំងអស់គ្នា៖