តិចនិក​​​ដុត​មាន់​ភ្នក់​ភ្លើង​ចំបើង​របស់​អ្នក​ព្រៃវែង​​​ ឆ្ងាញ់​ដល់​លិឍ​ដៃ! (វីដេអូ)

  • 2017-05-31 01:37:11
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0

ចន្លោះមិនឃើញ

អ្នក​ភ្នំពេញ​ និង​តាម​បណ្ដា​ខេត្ត​នានា​​ប្រហែល​ធ្លាប់​តែ​ដុត​មាន់​តាម​វិធី​ធម្មតា ដូច​ជា​ដុត​ត្រយ៉ូង​ចេក ដុត​កូកា ដុត​​ត្រកួន​អី​ហ្នឹង​មើល​ទៅ។ ប៉ុន្តែ​សម្រាប់​អ្នក​​ភូមិ​ពោធិ៍ ខេត្ត​ព្រៃ​វែង​វិញ មាន​តិចនិក​ដុត​មាន់​ពិសេស ដែល​អាច​ឱ្យ​មាន់​មាន​រសជាតិ​ឆ្ងាញ់ ប្លែក​ពី​វិធី​សាស្ត្រ​ដទៃ​។

តាម​ការ​ចុះផ្ទាល់​របស់​ក្រុម​ការងារ​៣០​ដេលី បាន​ថត​យក​សកម្ម​ភាព​ និង​វិធី​សាស្ត្រ​នៃ​ការ​ដុត​មាន់​ចំបើង​នេះ​តាំង​ពី​ដើម​ដល់​ចប់​ ហើយ​វីដេអូ​មួយ​នេះ​មាន​អ្នក​ចូល​ទស្សនា​ដល់​ទៅ​ជាង​១​លាន​ដង​ឯណោះ​។

ចង់​ដឹង​អត់​ថា តិចនិក​ដុត​មាន់​ចំបើង​នេះ​មាន​រូបមន្ត​និង​វិធី​ធ្វើ​យ៉ាង​ណា​ខ្លះ​ សូម​តាមដាន​ទាំង​អស់​គ្នា​៖

​​

អត្ថបទថ្មី