ធ្លាប់យកត្រីសាម៉ុន មកចម្អិនបែបណាខ្លះ? តោះ មកសាករៀនវិធីសាស្រ្ដចម្អិន “ត្រីសាម៉ុន ទឹកជ្រលក់បែបជប៉ុន”
- 2022-10-14 03:30:00
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
ធ្លាប់យកត្រីសាម៉ុន មកចម្អិនបែបណាខ្លះ? តោះ មកសាករៀនវិធីសាស្រ្ដចម្អិន “ត្រីសាម៉ុន ទឹកជ្រលក់បែបជប៉ុន”
ចន្លោះមិនឃើញ
ធ្លាប់យកត្រីសាម៉ុន មកចម្អិនបែបណាខ្លះ? ឬមួយធ្លាប់តែញ៉ាំបែប ធម្មតាៗទុកជ្រលក់ទឹកស៊ីអ៉ីវ?
តោះ ជាមួយវិធីសាស្ដ្រ និងរបៀបចម្អិន ងាយៗ រូបមន្តពិសេសពី ឆ្វេសល្បីឈ្មោះលោក រិន ណារ៉ា។
លោកអ្នក ចំណាយពេល ក្នុងការចម្អិនម្ហូបមួយមុខនេះ ប្រើពេលមិនដល់១០នាទីផង អាចធ្វើរួចជាស្រេច ហើយឆ្ងាញ់ទៀត ដោយគ្រាន់តែមាន៖
#គ្រឿងទេស នឹងបន្លែសាច់ រួមមាន៖
ចង់ដឹងកាន់តែច្បាស់ពីរបៀបចម្អិន តោះ ចុចចូលមើលវីដេអូ កម្មវិធី “មានអី ចម្អិនហ្នឹង” ទាំងអស់គ្នា៖
កុំភ្លេច តាមដានទស្សនា ជាមួយការចម្អិនមុខម្ហូបថ្មីៗ ជាមួយនឹងតារាកិត្តិយសល្បីៗប្រចាំព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា។ ចាំមើលៗ តើវគ្គក្រោយៗ ឆ្វេស ណារ៉ា នឹងចម្អិនមុខម្ហូបអ្វី? តើតារាកិត្តិយសម្នាក់ណា នឹងចូលរួមបន្ទាប់? តាមដានលើគេហទំព័រហ្វេសបុកផេក៖ Sabay News និង Sabay News Entertainment៕
ទស្សនាវីដេអូ ឈុតខ្លីៗ៖