ធ្លាប់យកត្រីសាម៉ុន មកចម្អិនបែបណាខ្លះ? តោះ មកសាករៀនវិធីសាស្រ្ដចម្អិន “ត្រីសាម៉ុន ទឹកជ្រលក់បែបជប៉ុន”

  • 2022-10-14 03:30:00
  • ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0

ចន្លោះមិនឃើញ

ធ្លាប់យកត្រីសាម៉ុន មកចម្អិនបែបណាខ្លះ? ឬមួយធ្លាប់តែញ៉ាំបែប ធម្មតាៗទុកជ្រលក់ទឹកស៊ីអ៉ីវ?

តោះ ជាមួយវិធីសាស្ដ្រ និងរបៀបចម្អិន ងាយៗ រូបមន្តពិសេសពី ឆ្វេសល្បីឈ្មោះលោក រិន ណារ៉ា។

លោកអ្នក ចំណាយពេល ក្នុងការចម្អិនម្ហូបមួយមុខនេះ ប្រើពេលមិនដល់១០នាទីផង អាចធ្វើរួចជាស្រេច ហើយឆ្ងាញ់ទៀត ដោយគ្រាន់តែមាន៖

#គ្រឿងទេស នឹងបន្លែសាច់ រួមមាន៖

  • ត្រីសាម៉ុន
  • ការ៉ុត
  • ស្លឹកខឹ្ទម
  • ជីវ៉ាន់ស៊ុយ
  • ស្វាយទុំ
  • ខ្ទឹមក្រហម
  • ប៉េងបោះ
  • ទឹកឃ្មុំ
  • ទឹកស៊ីអីវជប៉ុន
  • ក្រូចឆ្មារលឿង
  • ល្ងស។

ចង់ដឹងកាន់តែច្បាស់ពីរបៀបចម្អិន តោះ ចុចចូលមើលវីដេអូ កម្មវិធី “មានអី ចម្អិនហ្នឹង” ទាំងអស់គ្នា៖

កុំភ្លេច តាមដានទស្សនា ជាមួយការចម្អិនមុខម្ហូបថ្មីៗ ជាមួយនឹងតារាកិត្តិយសល្បីៗប្រចាំព្រះរាជាណាចក្រកម្ពុជា។ ចាំមើលៗ តើវគ្គក្រោយៗ ឆ្វេស ណារ៉ា នឹងចម្អិនមុខម្ហូបអ្វី? តើតារាកិត្តិយសម្នាក់ណា នឹងចូលរួមបន្ទាប់? តាមដានលើគេហទំព័រហ្វេសបុកផេក៖ Sabay News និង Sabay News Entertainment៕

ទស្សនាវីដេអូ ឈុតខ្លីៗ៖

អត្ថបទ៖ សុខុន សុម៉ាភាវី

អត្ថបទពេញនិយម