សិស្សវិទ្យាល័យជប៉ុន ប្រើបច្ចេកទេសពិសោធភ្ញាស់ស៊ុតដោយគ្មានសំបក
- 2016-06-09 18:09:41
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
សិស្សវិទ្យាល័យជប៉ុន ប្រើបច្ចេកទេសពិសោធភ្ញាស់ស៊ុតដោយគ្មានសំបក
ចន្លោះមិនឃើញ
សិស្សវិទ្យាល័យជប៉ុនមួយក្រុមមកពីខេត្ត Chiba បានពិសោធភ្ញាស់ចិញ្ចឹមកូនមាន់ពីស៊ុតដោយគ្មានសំបក កំពុងធ្វើឲ្យមនុស្សជាច្រើនភ្ញាក់ផ្អើលខ្លាំង។
បច្ចេកទេសដែលមានការជួយណែនាំបង្ហាត់បង្ហាញពីសាស្ត្រាចារ្យជប៉ុន បានប្រើកំប៉ុងថង់ប្លាស្ទិកដើម្បីរក្សាទុកស៊ុតរាវ រួចយកទៅដាក់ភ្ញាស់ក្នុងម៉ាស៊ីន។ រយៈពេលមួយសប្ដាហ៍អំប្រ៊ីយ៉ុងស៊ុតមាន់បានលូតលាស់ជាធម្មតារហូតដល់រយៈពេល២១ថ្ងៃ បានធំធាត់ក្លាយជាកូនមាន់កើតដោយគ្មានសំបក។
សកម្មភាពពិសោធន៍ខាងលើត្រូវបានបង្ហោះលើបណ្ដាញអ៊ីនធឺណិត បានធ្វើឲ្យមនុស្សជាច្រើនសឹងតែមិនជឿនឹងភ្នែក៕
ចុចអាន៖ ពីអ្នកលក់ស៊ុត ក្លាយអ្នកជូតស្បែកជើងល្បី លុយហូរចូលម៉ឺនដុល្លារ ប្រែសម្រួល៖ មាន រតនា ប្រភព៖ dailymail