ខ្វិតដុះដីស្រុកស្រែ មានគ្រប់រសជាតិចត់ជូរ តែសាកហើយចង់សាកទៀត!
- 2014-12-24 18:05:43
- ចំនួនមតិ 0 | ចំនួនចែករំលែក 0
ខ្វិតដុះដីស្រុកស្រែ មានគ្រប់រសជាតិចត់ជូរ តែសាកហើយចង់សាកទៀត!
ចន្លោះមិនឃើញ
ខ្វិតជាប្រភេទដើមឈើ ដែលមានដុះលូតលាស់នៅតាមទីជនបទស្រុកស្រែចម្ការនៅក្នុងប្រទេសកម្ពុជា។ ខែនេះដល់រដូវដែលផ្លែខ្វិតចាប់ឲ្យផល ដែលអ្នកនិយមចូលចិត្តក៏អាចរកទិញបាននៅតាមកន្លែងលក់គ្រឿងម្ជូរនានានៅតាមផ្សារនិងនៅតាមគ្រប់ច្រកល្ហក។
ប្រជាពលរដ្ឋខ្មែរ ចូលចិត្តទទួលទានផ្លែខ្វិតទាំងខ្ចីនិងទុំ។ ផ្លែខ្វិតដែលនៅខ្ចី មានរសជាតិចត់ ហើយគេច្រើនយកទៅជ្រលក់ជាមួយអំបិលម្ទេស ឬប្រហុកដើម្បីទទួលទាន។ យ៉ាងណាមិញ ផ្លែខ្វិតដែលនៅខ្ចីគេអាចយកទៅត្រាំទឹក ១ ទៅ ២ ថ្ងៃ ដើម្បីបន្ថយភាពចត់ដែលធ្វើឲ្យវាកាន់តែមានរសជាតិឆ្ងាញ់ និងងាយស្រួលទទួលទាន។
http://youtu.be/6YgbCQC-k4E
វីដេអូនិងអត្ថបទ៖ ប៊ុណ្ណារ៉ា